Vastgesteld bestemmingsplan Berkel, 3e herziening (St. Willibrordstraat)

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad op 11 oktober 2010 het bestemmingsplan Berkel, 3e herziening (St. Willibrordstraat) ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plan ligt, met bijbehorend raadsbesluit, van vrijdag 22 oktober 2010 tot en met vrijdag 3 december 2010 voor eenieder ter inzage. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van een vrijstaande woning op een perceel dat is afgesplitst van het perceel gelegen aan de St. Willibrordstraat 6 te Berkel-Enschot.

Terinzagelegging

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan liggen gedurende de genoemde termijn voor eenieder ter inzage in:

  • de stadswinkel Centrum, Stadhuisplein 128 (ingang naast Paleis), geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Na 16.00 uur kunt u er alleen op afspraak terecht. Een afspraak maakt u door te bellen met 013-2131313;

  • het servicepunt Berkel-Enschot (Openbare bibliotheek, Eikenbosch 7), geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 14.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en op vrijdag van 17.30 tot 19.30 uur.

Ook zijn het bestemmingsplan en de bijlagen te bekijken op www.tilburg.nl/ruimtelijke plannen.

Beroepsmogelijkheid

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan staat, gedurende de termijn van terinzagelegging, rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep tegen het bestemmingsplan kan worden ingesteld door iedere belanghebbende die tijdig zijn of haar zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede door iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het voorgaande ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken. U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Een vastgesteld bestemmingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Wel is het gedurende de beroepstermijn mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde bestemmingsplan (adres idem). Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Tilburg, 21 oktober 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg,

P.G.A. Noordanus,

burgemeester.

G.G.H.M. Haanen (MBA),

secretaris.

Naar boven