Bestemmingsplan ‘Groenstrook Kijk-in-de-pot’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat de gemeenteraad op 30 september 2010 het bestemmingsplan ‘Groenstrook Kijk in de Pot’ heeft vastgesteld.

Het plangebied ligt ten zuiden van de Zuidwestsingel nrs. 44–248 en betreft de noordelijke groenstrook van ‘Kijk-in-de-pot’. Het plan heeft ten doel een kiss-and ridestrook ten behoeve van basisschool de Krabbenkooi mogelijk te maken alsmede parkeren en het houden van evenementen ter plaatse planologisch te regelen.

Het raadsbesluit ligt vanaf 25 oktober 2010 gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage in de leeshoek van het stadskantoor. Het bestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende genoemde periode van zes weken kan tegen het besluit van de gemeenteraad inzake de vaststelling van het bestemmingsplan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend, danwel door belanghebbenden aan wie niet verweten kan worden dat zij niet tijdig een zienswijze ingediend hebben.

Inwerkingtreding

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking daags na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Wel is het mogelijk de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij een dergelijk verzoek wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Bergen op Zoom, 24 oktober 2010

Naar boven