Ontwerpprojectbesluit ‘recreatienatuur in de ’s-Gravenpolder’

Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 september 2010het voornemen heeft uitgesprokenom met toepassing van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening medewerking te verlenen aan het realiseren van het project ‘recreatienatuur in de ’s-Gravenpolder’, gelegen tussen Nieuwvliet en Groede. Het projectbesluit ten behoeve van het project ‘recreatienatuur in de ’s-Gravenpolder’ wordt, op grond van artikel 156 van de Gemeentewet, gedelegeerd aan het college van Burgemeester en Wethouders.

Overeenkomstig het bepaalde in afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht liggen het ontwerpprojectbesluit, de ontwerpbouwvergunning en de bijbehorende stukken, met ingang van 21 oktober 2010 gedurende zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg.

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 27, 4500 AA Oostburg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw A. de Feijter, via tel. 0117-457 258.

Deze kennisgeving, het ontwerpprojectbesluit, de ontwerpbouwvergunning en de bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar via www.gemeentesluis.nl. en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten openingstijden worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw A. de Feijter van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, tel. 0117-457 258.

Gemeente Sluis

Postbus 27, 4500 AA Oostburg

Tel. 0031-117-457 000

e-mail info@gemeentesluis.nl

website www.gemeentesluis.nl

Oostburg, 20 oktober 2010

J.F. Sala,

burgemeester.

J. Dijkstra,

gemeentesecretaris.

Naar boven