Partiële herziening van het bestemmingsplan Buitengebied 1997 Logtenburg 16a Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad in zijn openbare vergadering van donderdag 30 september 2010 het bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Partiële herziening van het bestemmingsplan Buitengebied 1997, Logtenburg 16a, Sint-Oedenrode’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid het bouwblok uit te breiden voor het vestigen van de melkveehouderij aan de Logtenburg 16a.

Overzicht van bij vaststelling aangebrachte wijzigingen:

Bij de vaststelling heeft de gemeenteraad de volgende wijzigingen in het bestemmingsplan aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan:

1. in de regels is het begrip ‘water en waterhuishoudkundige doeleinden’ opgenomen;

2. de waterparagraaf in de toelichting is aangepast.

Terinzagelegging

Het besluit tot vaststelling en het bestemmingsplan liggen vanaf donderdag 21 oktober 2010 tot en met woensdag 1 december 2010 ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode.

U kunt het bestemmingsplan vinden op de gemeentelijke website www.sint-oedenrode.nl onder: informatie → inwoners → bouwen en wonen → bestemmingsplannen → bestemmingsplan ‘Partiële herziening van het bestemmingsplan Buitengebied 1997, Logtenburg 16a, Sint-Oedenrode’. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan vinden op de landelijke website voor bestemmingsplannen www.ruimtelijkeplannen.nl ; u kunt ook rechtstreeks naar dit bestemmingsplan met de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0846.BP2010BUI02LOGT16a-vg01 .

Beroep

Gedurende de periode van terinzagelegging van donderdag 21 oktober 2010 tot en met woensdag 1 december 2010 kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig bij de gemeenteraad zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht,

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht,

  • een belanghebbende die zich niet kan verenigen met de wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht in het ontwerpbestemmingsplan.

Het beroepschrift moet worden gericht aan: Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Wie tijdig beroep tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan heeft ingesteld, kan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State ook verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien dit verzoek binnen de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de werking van het bestemmingsplan op totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven