Ontwerpbestemmingsplan ‘Enter, partiële herziening Freriksweg 1’

Er is een verzoek in gediend voor de bouw van een nieuwe woning op de hoek Freriksweg - Zuidermaatweg in Enter. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Wierden 02, sectie E nummer 10022 en is momenteel in gebruik als achtererf - weiland bij de woning aan de Freriksweg 1. In dit bestemmingsplan wordt de bouw van de woning planologisch-juridisch geregeld.

Met de initiatiefnemer wordt een overeenkomst afgesloten over het kostenverhaal.

Terinzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Enter, partiële herziening Freriksweg 1’staat vanaf 21 oktober 2010 op www.wierden.nl/bestemmingsplannen. Vanaf dat moment is het plan ook te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0189.BP2010000044-0002 en gedurende 6 weken in te zien bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

Zienswijze indienen

Bent u het niet eens met het ontwerpbestemmingsplan? Dan kunt u tot en met 1 december 2010 reageren (zienswijze indienen). Dat kunt u op drie manieren doen:

  • U kunt een brief sturen naar gemeente Wierden, postbus 43, 7640 AA Wierden.

  • U kunt op www.wierden.nl/zienswijze een zienswijze indienen.

  • U kunt een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen (tel. 0546-580 838, e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Vervolg

Na verwerking van de zienswijzen wordt het plan, eventueel gewijzigd, vastgesteld. Als het zover is, kunt u dat lezen in de wekelijkse advertentie van de gemeente in De Driehoek, op de website van de gemeente en op www.officielebekendmakingen.nl .

Meer weten?

Als u vragen heeft over het ontwerpbestemmingsplan, dan kunt u terecht bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis (tel. 0546 580 838 of e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven