Ontwerpprojectbesluit ‘Terras Misto’ PB2010110-2001

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken, op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van woensdag 20 oktober 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage ligt:

Het ontwerpprojectbesluit ‘Terras Misto’ PB2010110-2001 evenals de daarop betrekking hebbende stukken.

Het projectgebied van het projectbesluit staat bekend als een deel van de voortuin van het pand Molenstraat 32 en is kadastraal bekend als sectie D, nummer 4441 (gedeeltelijk).

Het nemen van een projectbesluit is benodigd om het gebruik als terras planologisch vast te leggen, zodat op dit perceelsgedeelte tijdelijk een terras geëxploiteerd mag worden. Het nu geldende bestemmingsplan ‘Binnenstad binnen de Wal’ voorziet hier niet in. De tijdelijkheid wordt gewaarborgd in het exploitatieplan.

Het ontwerpprojectbesluit wordt verbeeld op een landelijke voorziening. Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen → Ontwerpen → Ontwerpprojectbesluit ‘Terras Misto’ staat een link naar deze landelijke voorziening.

Het ontwerpprojectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken wordt tevens in de informatiehoek van het Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem ter inzage gelegd.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan iedereen zowel schriftelijke als mondelinge zienswijzen indienen tegen het ontwerpprojectbesluit.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van zienswijze en het project waarop de zienswijze betrekking heeft.

Voor informatie over het ontwerpprojectbesluit en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw S. Bijlmakers van het team Vergunningen. Haar telefoonnummer is (0183) 65 96 77. E-mailen kan naar S.Bijlmakers@gorinchem.nl.

Gorinchem, 19 oktober 2010

Naar boven