Ontwerpbestemmingsplan ‘Herman van Velzenstraat, locatie Velzengaarde’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Herman van Velzenstraat, locatie Velzengaarde’ ter inzage ligt.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Herman van Velzenstraat, locatie Velzengaarde’ ligt van 21 oktober 2010 tot en met 1 december 2010 voor iedereen ter inzage. Tijdens openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30–12.00 uur; maandag t/m donderdag van 15.00–17.00 uur; maandag van 17.00–19.00 uur) kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen.

Het ontwerpbestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Bestemmingsplannen’. In het gemeentehuis kunt u het ontwerpbestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Plangebied en inhoud van het plan

De projectlocatie ligt binnen de bebouwde kom in het noordwesten van de kern Silvolde, tussen de Terborgseweg en het Terborgseveld.

Het doel van dit bestemmingsplan is de bestaande situatie (welke is ontstaan door het verlenen van een vrijstelling ex artikel 19.2 WRO voor de bouw van 24 woningen) planologisch juridisch vast te leggen. Door regels in het bestemmingsplan op te nemen weten toekomstige bewoners welke bouw- en gebruiksmogelijkheden er gelden voor hun perceel.

Reacties

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de Gemeenteraad van Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via de Publieksbalie.

Naar boven