Ontwerpbesluit hogere grenswaarden ‘Brede school de Bosmark’

Met ingang van 22 oktober 2010 ligt gedurende zes weken het ontwerp van het besluit hogere grenswaarden ‘Brede school de Bosmark Dinxperlo’ ter inzage. Dit besluit is nodig voor de bouw van ‘de Bosmark’ aan de Europastraat te Dinxperlo. In deze Brede school zal ook plaats zijn voor kinderopvang.

Hogere grenswaarden

De brede school lig in de geluidszone van de Aaltenseweg en krijgt te maken met een geluidsbelasting die hoger is dan de voorkeursgrenswaarde. Het college is daarom van plan op grond van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde vast te stellen voor de school.

Inzien

Het plan is te bekijken via onze website onder AaltenAktueel/bekendmakingen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien bij de afdeling Omgeving.

Reageren?

Uitsluitend belanghebbenden kunnen tijdens de periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen over het ontwerpbesluit hogere grenswaarden. Een zienswijze hierover moet u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Aalten, Postbus 119, 7120 AC Aalten.

Informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een zienswijze in te dienen, kunt u contact opnemen met het team VRO, telefoonnummer (0543) 49 31 43.

Naar boven