Vastgesteld bestemmingsplan ‘’s Gravenbroekseweg 80, 84 en 86, Reeuwijk’

Burgemeester en wethouders van Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat gedurende zes weken, met ingang van donderdag 21 oktober 2010 tot en met woensdag 1 december 2010, voor iedereen het op 4 oktober 2010 door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan ‘’s Gravenbroekseweg 80, 84 en 86, Reeuwijk’, het raadsbesluit en de onderliggende stukken ter inzage liggen.

Op deze percelen staan twee aan elkaar gebouwde woningen en een voormalig restaurant (Ouwe Stee). De twee woningen worden gesloopt en op een andere plaats op de percelen teruggebouwd. Door de verplaatsing liggen ze buiten het bouwvlak. Om de verplaatsing en vernieuwing van de woningen mogelijk te maken is een bestemmingswijziging nodig. Omdat een deel van de parkeerplaats van het voormalige restaurant de Ouwe Stee wordt gebruikt voor de bouw van één van de woningen en omdat het restaurant feitelijk als woning wordt gebruikt is besloten de horecabestemming te wijzigen naar ‘Wonen’. Dit bestemmingsplan maakt de gewenste bestemmingswijzigingen mogelijk.

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de onderliggende stukken liggen voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als pdf bestand op de gemeentelijke website: www.reeuwijk.nl onder de rubriek ‘ruimtelijke ontwikkeling en beheer’;

  • op papier tijdens openingsuren in het gemeentehuis

  • digitaal tijdens openingsuren in de hal van het gemeentehuis.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://reeuwijk.gemeentedocumenten.nl

Rechtsmiddelen en inwerkingtreding

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de raad hebben ingediend, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde afdeling. Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of om een voorlopige voorziening wordt gevraagd.

Naar boven