Ontwerpbestemmingsplan Binnenstad

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 21 oktober 2010 gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Binnenstad’, met de daarop betrekking hebbende stukken, ter inzage ligt op het stadskantoor te Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in te zien op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl → wonen & leven → wonen & bouwen → bestemmingsplannen → bestemmingsplan Binnenstad en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ omvat de bestaande binnenstad en de woonwijk Hofdijk-Doeldijk van de kern Montfoort. Het bestemmingsplan vormt een actualisering van de verouderde bestemmingsplannen die op dit moment gelden voor het betreffende gebied. Hiermee wordt voldaan aan het bepaalde in artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Gedurende de termijn van zes weken bestaat voor eenieder de gelegenheid om tot en met woensdag 1 december 2010 naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan Gemeente Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG Montfoort. Voor het mondeling indienen kan een afspraak worden gemaakt tot drie dagen voor afloop van de termijn van terinzagelegging bij het Projectmanagementbureau op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur, telefoonnummer (0348) 476 400.

Montfoort, 20 oktober 2010

Naar boven