Publicatie Ontwerpbestemmingsplan ‘Parklaan Oost 1’

Burgemeester en wethouders van Boskoop maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat vanaf donderdag 21 oktober 2010 gedurende zes weken voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Parklaan Oost 1 + bijlagen (NL.IMRO.0499.BPL10014HBD-ON01) ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Parklaan Oost 1’ + bijlagen kan worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl . Het ligt tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boskoop. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal bij de gemeente in te zien.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, verbeelding en de regels. De bijlagen bestaan uit onderzoeken, rapportages en (een zakelijke beschrijving van de inhoud van) de exploitatieovereenkomst die is gesloten. Omdat er een exploitatie (anterieure) overeenkomst is gesloten, ligt ook het conceptbesluit om geen exploitatieplan vast te stellen ter inzage. Seperaat, maar gedurende dezelfde periode, ligt ook het ontwerpbesluit om een Hogere Waarde voor 6 van de 39 woningen vast te stellen.

Met het plan ‘Parklaan Oost 1’ worden 39 nieuwe woningen mogelijk gemaakt.

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) over het ontwerpbestemmingsplan Parklaan Oost 1 en/of het conceptbesluit om geen exploitatieplan vast te stellen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Boskoop, Postbus 5, 2770 AA Boskoop. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de heer R. Schutte, telefonisch bereikbaar op 0172-219500.

Naar boven