Ontwerpbestemmingsplan Merletgaarde

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Merletgaarde ter inzage ligt. Het plan heeft betrekking op het gebied ten zuiden van de Spoorstraat ter hoogte van de Merletgaarde te Vierlingsbeek. Wonen Vierlingsbeek is voornemens om een gezondheidscentrum en 23 woningen te realiseren aan de Merletgaarde te Vierlingsbeek in de gemeente Boxmeer. Rond de Merletgaarde worden vier blokken bebouwing gesloopt waarvan drie woonblokken en een vrijstaand pand, dat voorheen dienst deed als winkel met hierboven een woonfunctie.

Met ingang van 13 oktober 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan Raadhuisplein 1 in Boxmeer.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.boxmeer.nl onder het kopje actueel/openbare bekendmakingen/bestemmingsplannen. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 23 november 2010 is eenieder gerechtigd mondeling en schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad. Indien u mondeling wilt inspreken, dan kunt u zich wenden tot de heer B. Tolkamp van de afdeling Ruimte en Economie, telefoon (0485) 585 911 (voor adres zie colofon).

Boxmeer, 12 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van Boxmeer,

de gemeentesecretaris,

H.P.M. van de Loo.

De burgemeester,

K.W.T. van Soest.

Naar boven