Ontwerpbestemmingsplan ‘Sport en Ontmoeting Over d’n Dam - Demen - 2010’

De gemeente Oss stelt een bestemmingsplan op voor de locatie van sportvereniging SDDL aan de Ossstraat in Demen. In dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt één nieuwe accommodatie te realiseren waarin de functies van de sportvereniging en het huidige gemeenschapshuis De Vlaam aan de Burgemeester Canersstraat in Demen worden gecombineerd.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Sport en Ontmoeting Over d’n Dam - Demen - 2010’ wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor iedereen met ingang van 21 oktober 2010 gedurende zes weken ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

  • op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl

  • op de gemeentelijke websites: www.oss.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen-oss.nl

  • bij de balie Publieksvoorlichting in het gemeentehuis, Raadhuislaan 2 in Oss, geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op http://bestemmingsplan.oss.nl/ROonline/0828.

Zienswijzen

Gedurende de periode van terinzagelegging is het voor iedereen mogelijk een zienswijze kenbaar te maken ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan ‘Sport en Ontmoeting Over d’n Dam - Demen - 2010’ door een brief te sturen aan de Gemeenteraad Oss, t.a.v. de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling Landelijk Gebied, Postbus 5, 5340 BA Oss. Het is ook mogelijk om binnen deze termijn uw zienswijze mondeling kenbaar te maken. Het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk door het maken van een afspraak met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling Landelijk Gebied, telefoon (0412) 629236.

Naar boven