Bestemmingsplan ‘Marechausseepost, Winschoten’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt maakt bekend dat het bestemmingsplan ‘Marechausseepost, Winschoten’ op 22 september 2010 door de gemeenteraad is vastgesteld.

Deze publicatie volgt uit artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het bestemmingsplan ‘Marechausseepost, Winschoten’ regelt de permanente vestiging van de Koninklijke Marechaussee in een permanent gebouw aan het Oostereinde 16 te Winschoten.

In het bestemmingsplan is daarvoor voor deze locatie de bestemming ‘Maatschappelijk – Militaire Zaken’ aangegeven met daarbinnen een bouwvlak. In de bijbehorende regels zijn bouwvoorschriften opgenomen.

Het bestemmingsplan ‘Marechausseepost, Winschoten’ ligt voor eenieder vanaf vrijdag 22 oktober 2010 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis van Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten tijdens de openingstijden van Domein 4 van het Klanten Contact Centrum. Tevens kan een mondelinge toelichting worden verkregen.

Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.gemeente-oldambt.nl. Onder actueel, bekendmakingen, week 28 vindt u deze bekendmaking. Op deze webpagina treft u een link naar de digitale verbeelding van het bestemmingsplan. Tevens treft u hier een verwijzing aan naar de locatie waar de planbestanden digitaal zijn te raadplegen.

Er bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid om gedurende 6 weken vanaf de datum van terinzagelegging beroep tegen de bestemmingsplannen in te stellen bij de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Belanghebbenden zijn degenen die een zienswijze tegen het betreffende ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend en diegenen die kunnen aantonen dat ze redelijkerwijs niet in de gelegenheid zijn geweest om te reageren op het ontwerpplan. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Het bestemmingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling. Dan treedt het betreffende plan in ieder geval niet eerder in werking dan nadat een beslissing op dat verzoek is genomen.

Naar boven