Ontwerpbestemmingsplan ‘Leerdam Ooievaarszoom Schoonrewoerd’

Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan en de bijhorende bijlagen met ingang van 21 oktober 2010 gedurende een termijn van zes weken ter inzage ligt in de bezoekershal van het stadskantoor, Doktor Reilinghplein 1 in Leerdam.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.leerdam.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het oprichten van 52 woningen en een kerkgebouw in Schoonrewoerd.

Het plangebied ligt ten westen van Schoonrewoerd tussen de bebouwing aan de Koningin Julianastraat en de provinciale weg N484. Het gebied grenst aan het open landelijk gebied. De totale oppervlakte van het plangebied bedraagt circa 2 hectare.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Leerdam, Postbus 15, 4140 AA in Leerdam.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw A. Siesling van de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling van de gemeente Leerdam, tel. 0345-636215. Op dinsdagmiddag en donderdag is zij afwezig. Bij haar kunt u ook terecht voor meer informatie over het plan.

Leerdam, 21 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van Leerdam,

V.J.H. Molkenboer,

burgemeester.

M.H.J. van Kruijsbergen,

secretaris.

Naar boven