Vastgesteld wijzigingsplan ‘Dorp 128’ te Benschop

Burgemeester en wethouders van Lopik maken bekend dat zij op 12 oktober 2010 het wijzigingsplan ‘Dorp 128’ ongewijzigd hebben vastgesteld. Het vastgestelde wijzigingsplan zal vanaf donderdag 21 oktober 2010 gedurende zes weken ter inzage liggen op het gemeentehuis van Lopik, Raadhuisplein 1 te Lopik. Het wijzigingsplan zal tevens raadpleegbaar zijn op www.lopik.nl.

Het plan voorziet in het wijzigen van de bestemming ‘agrarische doeleinden’ in ‘woondoeleinden’.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden die het met dit besluit niet eens zijn en die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp van dit besluit, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen voornoemd ontwerpbesluit te hebben ingediend, een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de arrondissementsrechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Aangezien het indienen van een beroepschrift geen schorsende werking heeft en het besluit derhalve de dag na de beroepstermijn in werking treedt, kunt u tevens een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de arrondissementsrechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Dit doet u als u van mening bent dat uw belang tijdelijke maatregelen vereist.

Naar boven