Kennisgeving bestemmingsplan ‘Genderen’

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van gemeente Aalburg kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de gronden gelegen in de kern Genderen. Dit gebied wordt begrensd door de Hoofdstraat, de Provinciale weg Zuid, de Genderensedijk en de Nieuwe Steeg met aangrenzende gronden.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de wettelijke plicht om bestemmingsplannen actueel te houden.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er op dit moment geen stukken ter visie worden gelegd. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties advies uit te brengen over het voornemen.

Wel is het mogelijk om tot uiterlijk 1 december 2010 individuele wensen ten aanzien van het bestemmingsplan schriftelijk kenbaar te maken.

Zodra het voorontwerpbestemmingsplan terinzage wordt gelegd kunt u daarin kennis nemen van in hoeverre met uw verzoek rekening is gehouden. Hierover volgt te zijner tijd een publicatie in Het Kontakt, de Staatscourant en langs elektronische weg (gemeentelijke website).

Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met de afdeling VROM van de gemeente Aalburg op telefoonnummer (0416) 69 87 00.

Een kaart met de beoogde plangrens van bestemmingsplan ‘Genderen’ ligt vanaf 21 oktober 2010 op het Aalburgloket ter inzage. Ook is deze te vinden op de gemeentelijke website www.aalburg.nl.

Naar boven