Bestemmingsplan Centrum, Kom Zuid en Kom West

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat de volgende bestemmingsplannen onherroepelijk zijn geworden:

  • 1. Centrum, vastgesteld door de raad bij besluit van 29 mei 2008, nr. V-5, en goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Gelderland bij besluit van 21 november 2008, nr. 2008-010384;

    Het bestemmingsplan Centrum heeft betrekking op de kern van Winterswijk. Het noordelijk deel wordt begrensd door de Singelweg en de Wilhelminastraat.

    De grens aan de oostzijde wordt gevormd door de Vredensestraat en de Zonnebrink.

    De zuidelijke grens bestaat uit de Dingstraat, de Stationstraat en de Landbouwstraat.

    Aan de westzijde wordt het plan begrensd door de Tuunterstraat en de Gasthuisstraat.

  • 2. Kom Zuid, vastgesteld door de raad bij besluit van 29 mei 2008, nr. VX-6 en goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Gelderland bij besluit van 4 november 2008, nr. 2008-010403;

    Het bestemmingsplan Kom Zuid heeft betrekking op het gebied dat ligt aan de zuidoostzijde van de kern van Winterswijk. Het noordelijk deel wordt begrensd door de Verlengde Ratumsestraat en een deel van de Kloetenseweg. De grens aan de oostzijde wordt gevormd door (delen van) de Kastanjelaan, de Huininkmaat en de Kottenseweg. De zuidelijke plangrens bestaat uit een deel van de Rondweg Zuid dat ligt tussen de Kottenseweg en de Wooldseweg. Aan de westzijde wordt het plan begrensd door (delen van) de Wooldseweg, de Kleine Parallelweg, de Dingstraat en de Zonnebrink.

  • 3. Kom West, vastgesteld door de raad bij besluit van 24 april 2008, nr. IV-1, en goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Gelderland bij besluit van 29 augustus 2008, nr. 2008-008783.

    Het bestemmingsplan Kom West heeft betrekking op het gebied dat ligt aan de westzijde van de kern van Winterswijk. Het noordelijk deel wordt gevormd door de wijk Zuilenes en het terrein van het streekziekenhuis Koningin Beatrix. Het zuidelijk deel beslaat het woongebied van de kern Winterswijk dat ten zuidwesten van de spoorlijn Zutphen-Winterswijk is gelegen en het bedrijventerrein De Hazelder.

De onherroepelijke bestemmingsplannen liggen voor eenieder ter inzage bij de receptie op het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Ze zijn tevens digitaal te raadplegen: www.winterswijk.nl→wonen en leven→ruimtelijke ordening→bestemmingsplannen kom.

Winterswijk, 19 oktober 2010

Burgemeester en wethouders.

Naar boven