Vaststelling Partiële herziening bestemmingsplan Harkema bedrijventerrein Quakkenburg Betonwei 45 c.q. besluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad de ‘Partiële herziening bestemmingsplan Harkema bedrijventerrein Quakkenburg Betonwei 45’ Twijzel Boppelannen derde op 7 oktober 2010 ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan biedt een planologische regeling voor de bouw van een bedrijfswoning bij het bedrijfspand op het perceel Betonwei 45 te Harkema.

Hogere grenswaarden

Burgemeester en wethouders hebben ten behoeve van bovengenoemd bestemmingsplan bij besluit van 10 september 2010 een hogere grenswaarde ten gevolge van wegverkeerslawaai als bedoeld in artikel 83 e.v. van de Wet geluidhinder vastgesteld. De grenswaarde bedraagt max. 53 dB.

Het raadsbesluit, het vastgestelde plan en het besluit vaststelling hogere grenswaarde kunt u van 20 oktober tot en met 30 november 2010 inzien bij de afdeling Ruimte op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. U kunt het raadsbesluit en het vastgestelde plan ook inzien via onze website www.achtkarspelen.nl (Informatie over → Leefomgeving en wonen → Ruimtelijke plannen) of via www.ruimtelijkeplannen.nl. De digitale planbestanden zijn beschikbaar gesteld op www.achtkarspelen.nl/ruimtelijkeplannen.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en/of het besluit vaststelling hogere grenswaarde kan binnen de termijn van zes weken alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig hun zienswijze kenbaar te maken.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG.

Degenen die tot indiening van een beroepschrift gerechtigd zijn, kunnen gelijktijdig met of na het indienen van een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Buitenpost, 19 oktober 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

T.J. van der Zwan,

burgemeester.

E. van der Sluis,

secretaris.

Naar boven