Vaststelling wijzigingsplan Derdebaan 10 in Groesbeek

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken op grond van artikel 3.9a, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan ex artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening voor het perceel gelegen Derdebaan 10 in Groesbeek in de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders van 5 oktober 2010 is vastgesteld.

Het wijzigingsplan regelt de omzetting van het agrarisch bedrijf aan Derdebaan 10 in Groesbeek in een niet-agrarisch bedrijf als onderdeel van de golfbaan (greenkeepers- en onderhoudslocatie).

Het besluit tot vaststelling en het vastgestelde wijzigingsplan liggen vanaf 20 oktober 2010 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Groesbeek, Dorpsplein 1, afdeling VROM, Omgevingsbalie. U kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 9.00 u tot 12.00 u en op maandag van 18.00 u tot 19.00 u.

Het ontwerpwijzigingsplan is tevens raadpleegbaar via de website (www.groesbeek.nl).

Beroep en voorlopige voorziening

Tijdens de periode dat het wijzigingsplan ter inzage ligt kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt tegen het ontwerpwijzigingsplan;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan in te dienen.

Tevens kan door degene die beroep heeft ingesteld, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw N. Heeren, afdeling VROM, tel. 024 3996 158, op maandag, woensdag en vrijdag.

Naar boven