stcrt-2010-1625-001.png Bestemmingsplan Bedrijventerrein De Horsel

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maakt het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nuth bekend dat zij in haar vergadering van 2 februari 2010 het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein De Horsel hebben vastgesteld.

Het bestemmingsplan Bedrijventerrein de Horsel zal dienen als planologisch kader voor het bestaande bedrijventerrein alsmede voor de nieuw ontwikkelen zichlichtlocatie langs de A76.

Ten behoeve van de planologische procedure ligt het ontwerp-vaststellingsbesluit, het ontwerpbestemmingsplan en alle bijbehorende stukken conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf 4 februari 2010 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen ingezien worden in het gemeentehuis, bij de balie bouwzaken. Tevens zijn de stukken elektronisch te raadplegen via de link www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de genoemde 6 weken kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze ten aanzien van het voornemen kenbaar maken bij het college. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te zijn aan het college van burgemeester en wethouders van Nuth, postbus 22000, 6360 AA NUTH.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak gemaakt worden met de behandelend ambtenaar, de heer C.P.M. Thevis (tel. 045-5659154). Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk een zienswijze telefonisch kenbaar te maken.

Naar boven