Ontwerpprojectbesluit Janssen-Heldens

Burgemeester en wethouders van Beesel maken bekend, dat voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpprojectbesluit met de bijbehorende stukken voor het oprichten van een werktuigenstalling annex koelcellen. Deze wordt gebouwd voor Janssen-Heldens Beheer b.v., Keulseweg 194, 5953 HP Reuver op het perceel kadastraal bekend sectie K nummer 2583 in Reuver. Het ontwerpprojectbesluit met de daarbij behorende stukken ligt ter inzage met ingang van 18 oktober 2010 gedurende 6 weken in het gemeentehuis bij de afdeling Grondgebied. U kunt het ontwerpprojectbesluit ook te raadplegen via de website www.beesel.nl→digitaal loket→bouwen en wonen→buitenplanse afwijkingen.

In het bestemmingsplan Buitengebied is voor het bedrijf een agrarische bouwkavel opgenomen. De nieuw te bouwen loods is gepland aansluitend aan deze bouwkavel. De bouwkavel wordt daarom aan die zijde uitgebreid. Hiervoor wordt de bouwkavel aan de zijde van de woning verkleind. De oppervlakte van de bedrijfskavel in het bestemmingsplan wordt daarom maar gering vergroot. De vergroting van de bedrijfskavel wordt landschappelijk gecompenseerd. De gewenste situering van het gebouw is volgens oordeel van burgemeester en wethouders planologisch verantwoord.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Beesel, postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer F. Tegels, van de afdeling Grondgebied, via de klantenbalie telefoonnummer 077-4749292.

Beesel, 6 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halffman,

secretaris.

L.M. Oord,

burgemeester.

Naar boven