Voorbereidingsbesluit gedeelte Centrum Ulft Oost

Burgemeester en wethouders van Oude IJsselstreek maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 september 2010 heeft verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid.

Het plangebied

Het voorbereidingsbesluitligt gedeeltelijk op de gronden op de hoek Veldstraat en de Kerkstraat. Met het voorbereidingsbesluit wordt er voor gezorgd dat er geen ontwikkelingen komen die de uiteindelijke planuitvoering in de weg staan.

Inwerkingtreding en terinzagelegging

Het voorbereidingsbesluit treedt inwerking op 17 oktober 2010 en ligt vanaf deze datum voor iedereen ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen, Staringstraat 25. Tijdens de openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30–12.00 uur; maandag t/m donderdag van 15.00–17.00 uur; maandag van 17.00–19.00 uur) kan het besluit en de bijbehorende situatietekening worden ingezien. Het besluit is tevens te bekijken op de gemeentelijke website www.oude-ijsselstreek.nl onder ‘de gemeente, wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, voorbereidingsbesluiten’. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Geen bezwaar en beroep

Onder de werking van de Wet ruimtelijke ordening kan er geen beroep meer worden ingesteld bij de bestuursrechter, waardoor ook geen bezwaar meer tegen het voorbereidingsbesluit mogelijk is.

Naar boven