stcrt-2010-1620-001.png Ontwerpbouwvergunning & projectbesluit ‘Het Strandhuis’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beverwijk maken bekend dat een ontwerp bouwvergunning met daarin geïncorporeerd het ontwerp van het projectbesluit voor de bouw van het strandpaviljoen ‘Het Strandhuis’ is opgesteld. De ruimtelijke en planlogische beoordeling vindt plaats in het kader van het projectbesluit. Hiertoe is een Ruimtelijke Onderbouwing opgesteld die deel uitmaakt van het ontwerpbesluit.

In het kader van de artikel 3.10/3.11 en 6.12 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt de ontwerpbouwvergunning & projectbesluit met bijhorende bijlagen gedurende 6 weken ter inzage, met ingang van 5 februari 2010.

De ontwerpbouwvergunning & projectbesluit ‘Het Strandhuis’ met bijbehorende stukken is op werkdagen in te zien bij het Centraal Publieksbureau van het Stadskantoor van Beverwijk, Pres. Kennedyplein 1. Het Centraal Publieksbureau is geopend op donderdag van 9.00 tot 20.00 uur en op overige werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur. Alleen op dinsdag zijn de openingstijden van 9.00 tot 12.30 uur. Tevens behoort het tot de mogelijkheden om gedurende bovenvermelde periode het ontwerpprojectbesluit ‘Het Strandhuis’ met bijbehorende stukken in te zien tijdens de openingsuren van de Openbare bibliotheek IJmond-Noord, in de vestiging aan het Kerkplein 5 te Beverwijk.

Binnen de 6 weken waarin de stukken ter visie liggen kan eenieder zienswijzen naar voren brengen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Beverwijk. U kunt uw zienswijze zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen. Uw reactie dient voor een juiste verwerking van de gegevens uiterlijk te zijn ingediend op de laatste dag waarop de stukken ter visie liggen. Als u ervoor kiest uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de heer M. Waardenburg via telefoonnummer 0251-256 256 (maandag en donderdag aanwezig).

De ingediende zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming.

NB. De ontwerpbouwvergunning & projectbesluit met bijlagen is ook digitaal te raadplegen en te downloaden via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze landelijke website zijn de projectbesluiten opgenomen onder het kopje ‘bestemmingsplannen’.

Beverwijk, 3 februari 2010

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beverwijk.

Naar boven