Vaststelling bestemmingsplan ‘Inrichtingsplan Dwingelderveld’

B&W van Westerveld maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 21 september 2010 heeft besloten het bestemmingsplan ‘Inrichtingsplan Dwingelderveld’ gewijzigd vast te stellen. Het bestemmingsplan is opgesteld om de maatregelen zoals genoemd in het Inrichtingsplan Dwingelderveld, voor zover gelegen in de gemeente Westerveld, planologisch mogelijk te maken.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 14 oktober 2010 gedurende zes weken bij de publieksbalie van het gemeentehuis in Diever voor eenieder ter inzage. Op afspraak is ook inzage mogelijk buiten werkuren. Tevens kunt u het plan inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.en de gemeentelijke website. Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van de terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een beroepschrift wordt gericht aan: Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Indien u redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijzen naar voren hebt gebracht kunt u eveneens binnen de gestelde termijn beroep instellen. Bovendien kunnen belanghebbenden beroep aantekenen tegen de gedeelten van het bestemmingsplan die ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan gewijzigd vastgesteld zijn.

Voorlopige voorziening: Het besluit van de gemeenteraad treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen deze termijn een verzoek om voorlopige bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie: team Leefomgeving, telefoonnummer (0521) 349 349

Naar boven