Vaststelling ‘wijzigingsplan Houtsestraat 18, Puiflijk’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken op grond van het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat ter inzage ligt het vastgestelde ‘wijzigingsplan Houtsestraat 18, Puiflijk’. Het plangebied betreft het kadastrale perceel gemeente Druten, sectie C, nummer 481. Het plan voorziet in een verschuiving van het bestaande bouwvlak.

Het vaststellingsbesluit en het vastgestelde wijzigingsplan liggen vanaf 14 oktober 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Heuvel 1 te Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 uur tot 19.00 uur. Het besluit en de hierbij behorende stukken worden tevens op de website van gemeente Druten geplaatst (www.druten.nl → Gemeentelijke organisatie → Actueel → Bekendmakingen).

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college van burgemeester en wethouders, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien tijdens de beroepstermijn bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van zowel een beroep als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Druten, 13 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van Druten,

de secretaris,

J.J. Driessen.

De burgemeester,

L.J.E.M. van Riswijk.

Naar boven