Vaststelling bestemmingsplan Kerkhofsteeg te IJlst

Burgemeester en wethouders van Wymbritseradiel maken bekend dat de gemeenteraad van Wymbritseradiel op 28 september 2010 het bestemmingsplan Kerkhofsteeg te IJlst ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud

Het bestemmingsplan is opgesteld ten behoeve van de realisatie van een woning aan de Kerkhofsteeg grenzend aan de Tsjerkesleat, en de gedeeltelijke sloop van een loods op een voormalige opslagterrein.

Inzien

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 15 oktober 2010 gedurende zes weken tijdens de openstellingstijden voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Stadslaan 75 te IJlst. Ook is het mogelijk het bestemmingsplan in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.wymbritseradiel.nl/bestemmingsplannen.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn kan een beroepschrift worden ingediend tegen het vastgestelde plan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • 1. Een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpplan.

  • 2. Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijze niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen.

Het beroepschrift moet zijn voorzien van naam, adres, datum, de omschrijving van de beslissing, de gronden van het beroep en een handtekening. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven