Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning De Dassenboarch te IJlst

Burgemeester en wethouders van Wymbritseradiel maken overeenkomstig art. 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij een projectbesluit voorbereiden voor de bouw van een fysiopraktijkgebouw aan De Dassenboarch te IJlst.

Burgemeester en wethouders van genoemde gemeente maken op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht eveneens bekend het voornemen hebben om een projectbesluit te nemen en een bouwvergunning te verlenen voor de realisatie van:

  • een fysiopraktijkgebouw aan De Dassenboarch te IJlst.

Het betreffende bouwplan strijdt met het geldende bestemmingsplan. Medewerking aan het plan kan door middel van een projectbesluit.

Inzage:

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning en de overige relevante stukken liggen met ingang van 15 oktober 2010 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Wymbritseradiel, Stadslaan 75, 8651 AC IJlst. Ook zijn de stukken te raadplegen via de gemeentelijke website www.wymbritseradiel.nl.

Gemeenten zijn vanaf 1 januari 2010 verplicht bestemmingsplannen en projectbesluiten digitaal beschikbaar te stellen. Het digitale plan is formeel het rechtsgeldige plan. U kunt het digitale ontwerpprojectbesluit ‘fysiotherapie’ digitaal raadplegen op het volgende adres: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/NL.IMRO.0683.PBFysiotherapie-0301.

Zienswijzen:

Voordat dat de definitieve besluiten worden genomen kan een ieder gedurende genoemde terinzagetermijn schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbesluiten indienen bij het college van burgemeester en wethouders voornoemd, Postbus 14, 8650 AA IJlst. Een schriftelijke zienswijzen moet minimaal voorzien zijn van: naam en adres van indiener, dagtekening, gronden van de zienswijze en ondertekening.

Degene die de zienswijze mondeling kenbaar wil maken, kan dit bij de burgemeester en wethouders voornoemd melden. In dat geval moet contact worden opgenomen met de afdeling Ruimtelijke Ordening (tel.: 0515-534454) voor het maken van een afspraak daarvoor. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijke melding te doen uiterlijk twee weken voor het einde van de terinzagetermijn, dit om termijnoverschrijding te voorkomen met het risico dat zienswijzen buiten beschouwing moeten worden gelaten.

Naar boven