Ontwerpprojectbesluit ‘verplaatsen autosteiger Beatrixhaven’

Burgemeester en wethouders van Werkendam maken op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 15 oktober 2010 gedurende zes weken, tot vrijdag 26 november 2010, ter inzage ligt het ontwerpprojectbesluit alsmede een ontwerpbouwvergunning voor het verplaatsen van de autosteiger in de Beatrixhaven naar een locatie aan de buitenzijde van de westelijke strekdam.

De stukken zijn in te zien bij het servicecentrum in het gemeentehuis te Werkendam (Raadhuisplein 1), of via de gemeentelijke webside (www.werkendam.nl).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen gebruik maken van de mogelijkheid schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het ontwerpprojectbesluit en de -bouwvergunning kenbaar te maken bij het college van burgemeester en wethouders van Werkendam , Postbus 16, 4250 DA Werkendam. Ook is het mogelijk mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor dient binnen de termijn dat de stukken ter inzage liggen een afspraak gemaakt te worden met de heer C. Bikker, bereikbaar onder telefoonnummer 0183-507347, of per e-mail (kees.bikker@werkendam.nl).

Werkendam, 11 oktober 2010

Naar boven