Ontwerpprojectbesluit Zomerkade 53−55−57

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpprojectbesluit ‘Zomerkade 53−55−57’ ter inzage ligt.

Het voorgenomen projectbesluit behelst de bouw van 8 startersappartementen aan de Zomerkade en de hoek A.L. Dyserinckstraat. Het ontwerp past op een aantal ondergeschikte punten niet binnen het ter plaatse geldende bestemmingsplan, zodat medewerking aan de bouwaanvraag alleen mogelijk is na vaststelling van een projectbesluit op grond van artikel 3.10 Wro.

Het ontwerpprojectbesluit ‘Zomerkade 53−55−57’ ligt, tezamen met alle bijbehorende documenten, met ingang van 15 oktober 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het gemeentelijk Loket Personen, Bedrijven en Omgeving (PBO) van de Hoofdafdeling Dienstverlening aan de Zijlsingel 1 te Haarlem. Dit loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdagen is het loket geopend van 09.00 uur tot 20.00 uur.

Daarnaast kan het ontwerpprojectbesluit worden geraadpleegd via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via het digitaal loket van de gemeente Haarlem: http://e-diensten.haarlem.nl/bestemming/BST_Nav.asp

Gedurende de termijn van inzage kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit inbrengen bij Burgemeester en wethouders van Haarlem, aan de afdeling VVH/OV, Postbus 511, 2003 PB Haarlem. Uw zienswijze dient voorzien te zijn van uw naam en adres, de datum en de naam van het ontwerpbesluit. Ook bestaat de mogelijkheid om mondeling uw zienswijze kenbaar te maken. Dit kan alleen volgens afspraak. Een afspraak kunt u maken via hoofdafdeling Dienstverlening, telefoon 023-11 5115. De ingediende zienswijzen zullen bij de verdere besluitvorming worden betrokken.

Naar boven