Voorbereidingsbesluit Binnenstad (Oude Stadskern Tilburg)

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt ingevolge art. 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 11 oktober 2010 heeft verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gedeelte van het plangebied Binnenstad (Oude Stadskern Tilburg), globaal begrensd door de Spoorlaan (noorden), de achtererven aan de westelijke zijde van respectievelijk Noordstraat, Nieuwlandstraat (westen), Heuvelstraat, Heuvel, Korte Heuvel (zuiden) en opnieuw Heuvel (oosten), waarna de aansluiting op de Spoorlaan plaatsvindt.

Het voorbereidingsbesluit bevat een sloopvergunningstelsel, dat gelijkluidend is aan het sloopvergunningenstelsel, dat is opgenomen in het ontwerpbestemmingsplan Binnenstad, zoals dat tot en met donderdag 14 oktober 2010 ter inzage lag.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 15 oktober 2010 en geldt voor de termijn van (maximaal) 1 jaar.

Het voorbereidingsbesluit en de bijbehorende tekening liggen met ingang van vrijdag 15 oktober 2010 voor eenieder ter inzage in de stadswinkel Centrum, Stadhuisplein 128 (ingang naast het paleis), geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Na 16.00 uur kunt u er alleen op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen met 013-2131313. U kunt het voorbereidingsbesluit ook inzien en/of downloaden (in pdf) op www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen.

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen mogelijkheid van bezwaar en/of beroep open.

Tilburg, 14 oktober 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg,

P.G.A. Noordanus,

burgemeester.

G.G.H.M. Haanen (MBA),

secretaris.

Naar boven