Ontwerpprojectbesluit Sternstraat 2a

Ontwerpprojectbesluit artikel 3.10 Wro en gevraagde bouwvergunning 1e fase (artikel 40 Woningwet) voor het wijzigen van de te bouwen woning aan Sternstraat 2a, waarvoor op 8 juli 2008 onder nummer B1 2007-002 bouwvergunning 1e fase is verleend.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maken bekend, dat met ingang van 15 oktober 2010 voor een periode van zes weken het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning voor het wijzigen van de te bouwen woning aan Sternstraat 2a, waarvoor op 8 juli 2008 onder nummer B1 2007-002 bouwvergunning 1e fase is verleend, voor eenieder ter inzage liggen op het gemeentehuis van Uitgeest. De wijziging betreft een uitbreiding op de begane grond aan de achtergevel van de woning en een opbouw boven de oorspronkelijke garage-berging. Een gedeelte van de oorspronkelijk garage-berging wordt als woonruimte in gebruik genomen.

De stukken kunnen worden ingezien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Tegen betaling van het geldende legestarief kan een kopie van de stukken worden verkregen. Alle stukken kunnen gedurende de genoemde periode ook worden ingezien op de gemeentelijke website: www.uitgeest.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk een zienswijze indienen. Zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest. Tevens kan eenieder gedurende die zes weken mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken. Mondelinge reacties kunnen op afspraak worden ingediend (tel. 0251-36 11 75).

Naar boven