Ontwerpbestemmingsplan Markerwaardweg 8 in Venhuizen ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Drechterland maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan, ‘Markerwaardweg 8 in Venhuizen’, ‘NL.IMRO.0498.BPMarkerwaardweg8-on-01’, van donderdag 12 oktober tot en met donderdag 23 november gedurende zes weken ter inzage ligt, overeenkomstig afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht, op het gemeentehuis in Hoogkarspel.

Wijziging bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in het wijzigen van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2004’ om het jaarlijks plaatsen van een extra bedrijfsruimte (tentschuur) mogelijk te maken bij het agrarisch bedrijf op het perceel in de periode van 1 juni tot en met 30 september 2010. Dit om de seizoenspiek in de agrarische activiteiten op te kunnen vangen.

Vooroverleg

Overeenkomstig artikel 3.1.1 Besluit ruimtelijke ordening heeft vooroverleg plaatsgevonden met het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, de Provincie Noord-Holland en de VROM inspectie Noord-West. Deze overlegpartners hebben schriftelijk aangegeven geen reden te zien tot het maken van verdere opmerkingen.

Zienwijzen indienen

Belanghebbenden kunnen in de periode van 12 oktober tot en met 23 november hun zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Drechterland, Postbus 9, 1616 ZG in Hoogkarspel.

Naar boven