Vaststelling bestemmingsplan Heringsbosch 11–12 Schinveld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 30 september 2010 het bestemmingsplan ‘Heringsbosch 11–12 Schinveld’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan heeft betrekking op het perceel Heringsbosch 11−12 Schinveld inclusief de daarachter gelegen bebouwing. Het bestemmingsplan maakt de realisatie mogelijk van drie nieuwe woningen binnen de bestaande bebouwing van de horecagelegenheid en de omzetting van 6 motelkamers naar 6 vakantiewoningen.

Inzage

Het bestemmingsplan met het bijbehorend raadsbesluit ligt met ingang van donderdag 14 oktober 2010 tot en met 24 november 2010 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis aan de Kloosterlaan 7 te Schinveld. Voor het inzien buiten de openingstijden, kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar, mevr. W. Smeets, telefoon 045-5278750.

U kunt het bestemmingsplan ook inzien via de website

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0881.BPLBUI01001-VG01.

De plandata kunt u vinden via: http://roplandata.nl/plandata/Onderbanken/STRI2008_onderbanken/NL.IMRO.0881. BPLBUI01001-VG01.

Het bestemmingsplan is tevens raadpleegbaar via de gemeentelijke website

www.onderbanken.nl/actueel/bestemmingsplannen/Heringsbosch 11−12.

Beroep

Omdat niemand tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze heeft ingediend, kunnen alleen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijze niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen beroep instellen.

Beroep dient te worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt inwerking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Tegelijk met een beroep is het mogelijk om de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde plan. Wanneer een dergelijk verzoek is gedaan wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Schinveld, 13 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van Onderbanken.

Naar boven