stcrt-2010-1609-001.png Vaststelling bestemmingsplan Gebeds- en ontmoetingsruimte (Moskee)

De gemeenteraad van Zevenaar maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Gebeds- en ontmoetingsruimte (Moskee) ongewijzigd heeft vastgesteld. Dit vastgestelde bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel aan de Reisenakker gelegen tegenover het verpleeghuis/ziekenhuis Zevenaar.

Inzage

Het vaststellingsbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 4 februari gedurende zes weken ter inzage bij de Balie Ruimte. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De documenten zijn ook te raadplegen via bekendmakingen op de website van de gemeente Zevenaar (www.zevenaar.nl/bekendmakingen/wet ruimtelijke ordening).

Beroep

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijzen bij de gemeenteraad ingediend. Diegene die tijdig zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die kan aantonen dat hij daartoe redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest, kan gedurende de inzagetermijn beroep instellen. Dat kan door een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift te sturen naar:

Arrondissementsrechtbank

Sector bestuursrecht, Postbus 9030

6800 EM Arnhem

In een beroepschrift moet in ieder geval vermeld worden tegen welk besluit het beroepschrift is gericht en waarom. Het beroepschrift moet binnen zes weken zijn ingediend. Daarmee wordt voorkomen dat de Rechtbank het beroep niet in behandeling kan nemen. De termijn begint de dag na terinzagelegging van dit besluit.

In werking treden bestemmingsplan

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank een voorlopige voorziening worden gevraagd.

Naar boven