Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Rood voor rood Wethouder Petterweg 4 Ommen

Het college maakt bekend, dat vanaf donderdag 14 oktober 2010 gedurende 6 weken in het gemeentehuis bij de balie van het Omgevingsplan ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Rood voor rood Wethouder Petterweg 4 Ommen’. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens elektronisch te raadplegen op de website van de gemeente Ommen: www.ommen.nl alsmede op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bijbehorende stukken, voor zover digitaal beschikbaar, worden tevens langs deze weg ter beschikking gesteld. Voor zover dit niet het geval is wordt in de toelichting aangegeven op welke wijze en waar het analoge stuk beschikbaar is.

Ligging en zakelijke inhoud

Het ontwerpbestemmmingsplan heeft betrekking op het perceel Wethouder Petterweg 4 te Ommen en voorziet in de juridisch-planologische basis voor toepassing van de ‘Regeling Rood voor Rood gemeente Ommen’ op dit perceel. Het betreft een voormalige varkenshouderij. Het project voorziet in de realisatie van een compensatiewoning en een bijgebouw, sloop van bedrijfsgebouwen en landschappelijke inpassing van dit perceel.

Indienen van zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen.

Een mondelinge zienswijze kan binnen de termijn van terinzagelegging uitsluitend worden ingebracht via de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met het secretariaat van de afdeling, T (0529) 45 91 78.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven