stcrt-2010-1607-001.png Uitwerkingsplan ‘Legmeerplein 2e fase’ (winkelcentrum) vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken bekend dat tegen het ontwerp-uitwerkingsplan ‘Legmeerplein 2e fase’ geen zienswijzen zijn ingediend en dat zij daarom het uitwerkingsplan ‘Legmeerplein 2e fase’ 29 januari 2010 ongewijzigd hebben vastgesteld.

Dit uitwerkingsplan is gebaseerd op de in het bestemmingsplan De Legmeer opgenomen globale bestemming ‘Centrum’ en maakt de bouw van het winkelcentrum planologisch mogelijk.

Het vastgestelde uitwerkingsplan ‘Legmeerplein 2e fase’ ligt van donderdag 4 februari tot en met woensdag 17 maart 2010 ter inzage bij het gemeentelijk informatiecentrum in het gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16, gedurende de openingstijden van het gemeentehuis.

Omdat tegen het ontwerp-uitwerkingsplan ‘Legmeerplein 2e fase’ geen zienswijzen zijn ingediend, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging alleen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zienswijzen tegen het ontwerp-uitwerkingsplan bij burgemeester en wethouders in te dienen, beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit van burgemeester en wethouders van 29 januari 2010. Dit beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Zij die beroep instellen kunnen tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het vaststellingsbesluit treedt daags na afloop van bovengenoemde beroepstermijn van zes weken in werking tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend. Is een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening ingediend dan treedt het vaststellingsbesluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Uithoorn, 3 februari 2010

Naar boven