Ontwerpbestemmingsplan Bathmenseweg 12a

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 14 oktober tot en met 24 november 2010 voor eenieder ter inzage ligt:

  • het ontwerpbestemmingsplan Bathmenseweg 12a.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een woning in het kader van Rood voor Rood mogelijk op een perceel aan de Bathmenseweg in Lettele, net ten zuiden van de Vosmansweg.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien via RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P248-OW01) en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site kunt u ook een directe link vinden naar het bestemmingsplan op RO-online.

De digitale bestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld via

http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P244-/NL.IMRO.0150.P248-OW01/.

Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 in Deventer en bij het Servicepunt, Bathmenseweg 22 in Lettele.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen schriftelijk of via internet (via http://www.deventer.nl/producten-en-diensten/digitaal-loket/bezwaar-en-beroep) zijn zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de Gemeenteraad, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer o.v.v. ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Bathmensweg 12a’. Het is ook mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij Mw. De Boer van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 14 0570.

Naar boven