Ontwerpbestemmingsplan Tuincentrum Souman

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat met ingang van 14 oktober 2010, gedurende zes weken, voor eenieder nogmaals ter inzage ligt (tot en met 24 november 2010) het ontwerpbestemmingsplan ‘Tuincentrum Souman’ met de daarbij behorende bijlagen en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan. De reden voor deze hernieuwde publicatie is dat op het moment van de eerste publicatie (2 september 2010) de advertentie niet in de Staatscourant is geplaatst. Het bestemmingsplan voorziet in de gewenste uitbreiding en een omzetting van de ‘Kwekerij’ bestemming naar de bestemming ‘Detailhandel-Tuincentrum’. Op grond van artikel 6.12 van de Wro wordt tevens opnieuw bekendgemaakt dat de kosten van de grondexploitatie middels een anterieure overeenkomst zijn afgedekt.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan met het daarbij behorende ontwerpbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hattem, Postbus 93, 8050 AB Hattem. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan tijdens kantooruren een afspraak worden gemaakt met de heer M.V. ter Braak van de eenheid Ontwikkeling & Advies (038-443 16 16) of bij diens afwezigheid met één van de andere medewerkers van de eenheid Ontwikkeling & Advies.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage op het stadhuis bij de balie van cluster Vergunningverlening & Handhaving. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagen tevens van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0244.bpTuincentrum-0002. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://www.hattem.nl/roonline/0244/NL.IMRO.0244.bpTuincentrum-0002.

Hattem, 13 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van Hattem.

Naar boven