Voornemen wijziging van het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) in samenhang met het bepaalde in artikel 25 lid 2.c van de regels van het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’ maken burgemeester en wethouders bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van art. 3.6, eerste lid, sub a van de Wro het vigerende bestemmingsplan Landelijk Gebied te wijzigen voor:

  • Vergroting van het agrarisch bouwblok ten behoeve van de champignonkwekerij aan de Bossteeg 3 te Veghel.

Het ontwerp wijzigingsplan ligt ter met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor eenieder in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel en in de bibliotheken van Veghel, Markt 1 en van Erp, Den Uil 1, gedurende openingstijden. Tevens is het ontwerp wijzigingsplan elektronisch raadpleegbaar op www.veghel.nl.

Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijze kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van Burgemeester en wethouders van Veghel, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt contact opnemen met Marc Douma van de afdeling Ruimte, bereikbaar via telefoonnummer 0413-386404.

Veghel, 13 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van Veghel.

Naar boven