Vaststellen van projectbesluit Dorpsplein 15 te Callantsoog

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat zij op 5 oktober 2010 op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening het onderstaande projectbesluit ongewijzigd hebben vastgesteld.

  • Dorpsplein 15 te Callantsoog: realiseren van een winkelruimte en 3 appartementen.

Het vastgestelde projectbesluit, met de daarbij behorende stukken liggen vanaf 14 oktober 2010 gedurende 6 weken tijdens werkdagen van 9:00–12:00 uur voor eenieder ter inzage op de afdeling Ruimte en Wonen van het gemeentehuis en zijn ook te raadplegen via de website www.zijpe.nl.

Degene die tijdig zienswijzen heeft ingediend en belanghebbende is, of de belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht, kunnen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt beroep instellen op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar.

Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Om het buiten werking te stellen kan de voorzieningenrechter, op verzoek, een voorlopige voorziening treffen indien daarvoor een spoedeisend belang is. Dit verzoek kan ingediend worden bij de Rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar.

Naar boven