Vastgestelde aanvulling deelgebied ‘t Trefpunt op de Welstandsnota Ermelo

Burgemeester en wethouders maken, op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van 7 juli 2010 tot en met 18 augustus 2010 de aanvullende criteria voor de woningbouwlocatie ’t Trefpunt aan de Pr. Hendriklaan te Ermelo op de welstandsnota Ermelo en de daarbij behorende stukken, voor eenieder ter inzage heeft gelegen in het gemeentehuis.

De raad van de gemeente Ermelo heeft in zijn vergadering van 23 september 2010 de aanvullende welstandscriteria van ‘t Trefpunt vastgesteld.

De aanvulling alsmede de welstandsnota liggen ter inzage op het gemeentehuis te Ermelo. De aanvulling van de welstandsnota is ook te raadplegen op de website van de gemeente. (www.ermelo.nl/vastgesteldbeleid)

In de aanvulling van de welstandsnota staan de criteria om aanvragen om bouwvergunningen te toetsen op welstandsaspecten. Deze criteria brengen de welstandsnota in overeenstemming met het nieuwbouwproject ’t Trefpunt. De criteria treden in werking met ingang van 14 oktober 2010. Tegen het besluit van de raad staat geen bezwaar of beroep open.

Ermelo, 13 oktober 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven