Ontwerpbestemmingsplan Binnenstad Zuid en Oost

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan Binnenstad Zuid en Oost in ontwerp ter inzage ligt.

Het gebied waarop het ontwerpbestemmingsplan Binnenstad Zuid en Oost betrekking heeft, wordt begrensd door de Kanaalkade, Limmerhoek, Korte Vondelstraat, Singelgracht (zuidelijke oever), Lindegracht, Koorstraat, Laat, Huigbrouwerstraat, Mient, Voordam en Kaarsemakersgracht. Het bestemmingsplan voorziet grotendeels in het vastleggen van de bestaande situatie, waarbij op kleine schaal functiemenging mogelijk wordt gemaakt.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor eenieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 14 oktober 2010 tot vrijdag 26 november 2010 bij de balie ‘Bouwen en Wonen’ van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar.

De openingstijden zijn op maandag vanaf 13.00–16.30 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00–16.30 uur en op donderdagavond van 18.30–20.00 uur. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl (Loket→ Bouwen en Wonen→Plannen nu ter inzage) of via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de vermelding Alkmaar, Binnenstad Zuid en Oost of onder de code NL.IMRO.0361.BP00003-0201).

Gedurende de termijn dat het plan in ontwerp ter inzage ligt, kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Alkmaar. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan Gemeenteraad Alkmaar, afdeling RO, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.

Alkmaar, 13 oktober 2010

Burgemeester en wethouders van Alkmaar.

Naar boven