Ontwerpbestemmingsplan Ligplaatsen voor woonboten

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat, in overeenstemming met artikel 3.8 eerste lid van de Wet op de ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Ligplaatsen voor woonboten voor iedereen ter inzage ligt.

Inhoud van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan regelt de ligplaatsen voor woonboten. De woonboten aan de Neonweg en de Insteekhaven worden verplaatst naar de Havenweg. Hier worden tien ligplaatsen ingericht. Aan de Schans worden vier ligplaatsen ingericht.

Procedure

Van donderdag 14 oktober tot en met woensdag 24 november 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage bij de Informatiewinkel in de Observant, Stadhuisplein 7. Het ontwerpbestemmingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen. Gedurende deze periode kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Amersfoort, postbus 4000, 3800 EA Amersfoort. Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw S.E.Eissens via nummer 033-469 5124.

Naar boven