Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘M.F.A. Westergeest/De Triemen en camping de Greidpôlle te Westergeest’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan M.F.A. Westergeest/De Triemen en camping de Greidpôlle te Westergeest met ingang van donderdag 12 oktober 2010 gedurende een termijn van 6 weken voor eenieder ter inzage ligt tijdens openingstijden in het gemeentehuis,Van Limburg Stirumweg 18 te Kollum.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op het webadres

http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0079.BpWgMFA09-Ow02

De bestanden van het bestemmingsplan zijn daarnaast via de gemeentelijke website beschikbaar op het webadres, www.kollumerland.nl onder het kopje informatie over en daarna subkopje bouwen en wonen.

Dit bestemmingsplan voorziet in de realisering van een multifunctionele accommodatie (M.F.A.) aan de zuidkant van Westergeest, en een uitbreiding van de camping de Greidpôlle ten noorden van de M.F.A .

Gedurende bovengenoemde periode kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij voorkeur schriftelijk dan wel mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad van Kollumerland c.a., Postbus 13, 9290 AA Kollum.

Gedurende de termijn van terinzagelegging is het ook mogelijk om buiten de openingstijden van het gemeentehuis het ontwerpbestemmingsplan in te komen zien. U kunt hiervoor een afspraak maken met de afdeling VROM, telefoon 0511-458 888.

Naar boven