Gewijzigd bestemmingsplan Buitengebied

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6. lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Buitengebied voor de locatie Grauwe Polder 202 gewijzigd hebben ten behoeve van de bouw van teeltondersteunende voorzieningen.

Het wijzigingsbesluit inclusief plankaart liggen gedurende de periode van 14 oktober 2010 tot en met 24 november 2010 in het informatiecentrum in het stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4 voor eenieder ter inzage. De stukken zijn ook te raadplegen via www.etten-leur.nl

Gedurende de periode van ter inzagelegging kan tegen dit wijzigingsbesluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden.

Het wijzigingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het wijzigingsbesluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Etten-Leur, 13 oktober 2010

Naar boven