Bestemmingsplan Velp-Midden, locatie Hoofdstraat 29

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het bestemmingsplan Velp-Midden, locatie Hoofdstraat 29 ongewijzigd is vastgesteld op 28 september 2010 door de gemeenteraad. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Hoofdstraat 29 (het voormalig postkantoor) te Velp. Het betreft het mogelijk maken van een kantoor in het bestaande pand op de betreffende locatie.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 14 oktober 2010 tot en met 24 november 2010 ter inzage in het gemeentehuis bij het Publieksbureau te De Steeg en in het servicecentrum Velp aan Den Heuvel 32.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0275.BPVM3-0002.

De bronbestanden kunt u langs elektronische weg verkrijgen:

http://ftp.rheden.nl/~ruimtelijkeplannen/NL.IMRO.0275.BPVM3-0002.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 25 november 2010, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

De Steeg, 13 oktober 2010

Naar boven