stcrt-2010-1587-001.png Ontwerpbesluiten Hobahostraat ter inzage

Van 5 februari tot en met 18 maart 2010 kunt u drie ontwerpbesluiten inzien voor de herontwikkeling van het parkeerterrein aan de Hobahostraat (kadastraal bekend als sectie D. nr. 8020). Ze liggen ter inzage in de gemeentewinkel. Zie www.lisse.nl voor de openingstijden.

Het gaat om:

  • 1. het ontwerpbestemmingsplan ´t nieuwe Havenkwartier 1e fase, en het bijbehorende ontwerp van het vaststellingsbesluit;

  • 2. een ontwerpbouwvergunning voor de bouw van 8 geschakelde herenhuizen op het parkeerterrein;

  • 3. een ontwerpkapvergunning voor de kap van 6 bomen aan de noordzijde van de Hobahostraat.

Het ontwerpbestemmingsplan staat trouwens ook op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.lisse.nl.

Zienswijzen indienen

Afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing. U kunt van 5 februari tot en met 18 maart 2010 uw zienswijze (uw mening) op de drie ontwerpbesluiten indienen. Dit kan schriftelijk aan het college van burgemeester en wethouders van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Dient u liever mondeling een zienswijze in? Maak dan een afspraak met Martin Randsdorp van de afdeling Beleid en Planvorming via telefoonnummer (0252) 433 222. College en raad betrekken de zienswijzen bij het nemen van het definitieve besluit. Wij publiceren de drie besluiten daarna weer gezamenlijk met daarbij de mogelijkheden voor beroep.

Eén procedure volgens de coördinatieregeling

De coördinatieregeling uit de Wet ruimtelijke ordening is op deze herontwikkeling van toepassing. De besluitvorming en rechtsbescherming verlopen daarom via één procedure. Dat maakt het een stuk overzichtelijker en u weet eerder of de plannen kunnen doorgaan of niet.

3 februari 2010

Het van Lisse.

Naar boven