Bestemmingsplan ‘Vendeliers Ulft’ ongewijzigd vastgesteld

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat de gemeenteraad op 30 september 2010 het bestemmingsplan ‘Vendeliers Ulft’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Vendeliers Ulft’ ligt van 14 oktober 2010 tot en met 24 november 2010 voor iedereen ter inzage. Tijdens openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30–12.00 uur; maandag t/m donderdag van 15.00–17.00 uur; maandag van 17.00–19.00 uur kan het besluit en het vastgestelde bestemmingsplan worden ingezien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen.

Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Bestemmingsplannen’. In het gemeentehuis kunt u het vastgestelde bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Plangebied en inhoud van het plan

Doormiddel van het bestemmingsplan wordt gemotoriseerd verkeer toegestaan aan de straat ‘Vendeliers’ in Ulft. Tot op heden is het krachtens het geldende bestemmingsplan ‘De Pol - Oversluis 2005’ niet toegestaan te parkeren. De bewoners hebben nu geen mogelijkheid om boodschappen of andere goederen uit te laden. Er is verzocht een gedeelte van de bestaande groenstrook te verharden om zodoende de woningen 22 tot en met 34 beter bereikbaar te maken en meer parkeerplaatsen aan te leggen.

Beroep

Tijdens de periode van de terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden aangetekend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Van deze beroepsmogelijkheid kan gebruik worden gemaakt door:

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze tijdig bij de gemeenteraad in te dienen;

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt inwerking op 25 november 2010, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingesteld beroep een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet inwerking voordat op het beroep is beslist.

Naar boven