Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Wetering West 5a’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederlek maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Wetering West 5a’ ter inzage legt.

Dit bestemmingsplan maakt de realisatie van een nieuw agrarisch bedrijfscentrum aan de Wetering West 5a mogelijk. Het betreft een boerderijverplaating van Gouderak (gemeente Ouderkerk) naar Lekkerkerk. Een en ander in het kader van het Veenweidepact.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf woensdag 13 oktober 2010 gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket op het gemeentehuis in Lekkerkerk. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.nederlek.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Nederlek, postbus 2503, 2940 AA te Lekkerkerk, onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan ‘Wetering West 5a’.

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wenst te maken dan kunt u daarvoor een afspraak maken met de heer W. den Hartigh van de afdeling VROM, telefoon 0180-667759. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt dat ter kennis wordt gebracht aan de gemeenteraad. Het is helaas niet mogelijk om telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Lekkerkerk, 12 oktober 2010

Naar boven